Om DIF Invest

1987Bolaget bildas under namnet Djurgårdens IF DIF AB.
1988Avtal med Djurgårdens IF avseende rätten till att marknadsföra fotbollsföreningens varumärke. Efter ett antal organisatoriska förändringar inom Djurgården IF under 1990-talet överfördes detta avtal sedermera till bolaget och Djurgårdens IF Fotbollförening gemensamt.
1998Avtalet utökas så att bolaget, under eget ansvar, erhöll rätten att handha alla marknadsaktiviteter. Bolaget förklarar sig berett att delta i Djurgårdens IF Fotbollförenings sportsliga utveckling och vara behjälplig vid finansiering av spelarköp.
1998Bolaget ändrar namn till Djurgårdens Fotboll AB.
2003Avtalet avseende marknadsaktiviteter förlängs till och med 2006.
2005Djurgården vinner Allsvenskan för tredje gången på fyra år samt Svenska Cupen.
2006Elitverksamheten bolagiseras. Rätten att spela i det svenska seriesystemet överläts från Djurgårdens IF Fotbollförening till dess helägda aktiebolag Djurgårdens Elitfotboll AB. Bolaget överlåter Djurgårdens Fotboll Försäljning AB till Djurgårdens Elitfotboll AB. Bolaget och Djurgårdens Elitfotboll AB träffar avtal om att bolaget skall erhålla en andel av överskottet från det europeiska cupspelet.
2008Bolaget investerade tillsammans med fyra andra investerare i en större ungdomselitsatsning för att öka antalet egenutvecklade spelare i representationslaget.
2010Bolaget namnändrar till DIF Invest AB.
2015DIF Invest blir dotterbolag till Djurgårdens IF Fotbollförening.